A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Lewandowski: Örülök az angol heteknek

2014/09/14. - írta: BMM

A Bayern friss lengyel sztárcsatárát a Spox.com interjúvolta.

robert.jpg

Spox: Lewandowski, 2-0-ra nyertek a VFB Stuttgart ellen. Rendezetten játszottak, de ön nem talált be. Hogy értékeli a csapat teljesítményét?

Lewandowski: Kis dolgok még hiányoznak, ez látszódott. Remélem a következő mérkőzésen egy kicsit még jobbak leszünk. De a három pontot feltétlenül megakartuk szerezni, ez sikerült is. Ezzel elértük a célunkat. Most a Manchester City elleni szerdai BL meccsre kell felkészülnünk.

Spox: Pep Guardiola a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, hogy még nem elégedett a csapatával. Meglehet ezt érteni?

Lewandowski: Az elmúlt fordulóban a Schalke ellen nem voltunk meggyőzőek, csak 1-1-et játszottunk. A Stuttgart ellen sikerült győzni, de a Manchester City ellen egy teljesen más mérkőzés következik. Feltétlenül a győzelmet és a BL szezon első három pontját akarjuk.

Spox: Mi hiányzik még önnek a saját játékához?

Lewandowski: Mint elmondtam: Még nagyon kis dolgok hiányoznak, mind a csapatnál, mind nálam. Ha ezek működni fognak, én is topszinten leszek.

Spox: Mikor jön el ennek az ideje?

Lewandowski: Pár szituációban természetesen szükségem van a szerencsére is. Ma nem volt meg, de legközelebb ismét adódni fog a lehetőség.

Spox: Hogy alakul az új csapatba való beilleszkedése?

Lewandowski: Úgy érzem nagyon jól beilleszkedtem, de a tökéletes folyamathoz is szükségem van egy kis időre, ez teljesen normális. Minden mérkőzés minden percével egy kicsit jobb lesz. Természetesen remélem, hogy az Allianz Arénában is hamarosan megszerzem az első gólomat.

Spox: Nyomás alatt játszik?

Lewandowski: Nem. Nyugodtnak kell maradnom. A legfontosabb, hogy a soron következő mérkőzést megnyerjük. Én is csak a csapat egy része vagyok. Ha győzünk, de nem találok be, az is rendben lesz. De természetesen természetesen mindig szeretnék betalálni.

Spox: Kemény hetek érkeznek a Bayern számára: Hat mérkőzés az elkövetkezendő három hétben. Hogyan érinti ez önt?

Lewandowski: Szívesebben játszom, mint edzek, ezért örülök ezeknek a heteknek. Ezenkívül már teljesen normális, hogy profiként manapság háromnaponta kell játszani.

Spox: Mennyire örül az első BL meccsének a Bayernnel?

Lewandowski: Minden mérkőzésnek örülök, ez nyilvánvaló. Három napon belül jön a Manchester elleni. Kezdetként egy győzelem rendkívül fontos lenne - pontosan ez az amire törekedni fogunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr206697121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása