A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Pep: Remélem Arjen készen áll

2014/09/19. - írta: BMM

Pep Guardiola a HSV elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.

pephsv.jpg

A játékstílusunkra és a csapatunkra kell fókuszálnunk. A Bajnokok Ligáját követően mindig nehéz, csak 2-3 napunk van regenerálódni. Ebből az okból kifolyólag nehéz mérkőzés elé nézünk.

A HSV mindig az egyik legfontosabb klub Németországban, nehéz mérkőzést várok. Nagyon agresszív csapatuk, ráadásul új edzőjük van. Emlékszem, amikor Slomka újoncként a HSV-hez érkezett, 3-0-ra megverték a Dortmundot.

Nem szabad elfelednünk, milyen csapat ellen játszottunk hétközben - a Manchester City ellen! Több helyzetet szeretnénk az ellenfélnél, és kevesebbet engedni nekik. Támadni akarunk.

Benatia számára jelenleg még túl sok háromnaponta játszani. A City elleni meccs előtt két és fél hónapig nem lépett pályára.

A rugalmasságunk mindig az ellenféltől is függ, de az alapelvünk mindig ugyanaz: Gyors mozgások a labdával, sok helyzet kijátszása. Nem a rendszer a legfontosabb, minden a játékstílus körül forog. Öt csatárral is kikaphatunk vagy öt védővel is nagyon rosszul állhatunk.

Ez csak az első lépés volt. Tudtuk milyen fontos az első mérkőzés. Jobban játszottunk, elég gólhelyzetet alakítottunk ki. Azért örültem annyira a gól után, mert megérdemeltük a győzelmet.

Arjen nagyon fontos számunkra, a becserélését követően is segítségünkre vált. Csütörtökön nagyon jól edzett, remélem készen áll a következő mérkőzéseinkre.

Nagyon elégedett vagyok Lewandowski teljesítményével, minden mérkőzésen van 2-3 gólhelyzete. Nagyon intelligens csatár, mindig jó helyen van. Itt a Bayernnél kevesebb területe van, mint korábban a BVB-nél, ott többet játszottak kontrákra.

Boatengnek minden képessége megvan, ő egy szuper-szuper belsővédő. Nagyon gyors, jobboldal, baloldal, számára nem probléma, mindegy hogy teszem a védelembe. Mindig nagyon jól játszik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr256712501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása