A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Kurt: A Bayern mellett döntöttem

2014/08/18. - írta: BMM

Sinan Kurt, a 18 éves szupertehetség átigazolása hetek óta húzódik. Legutóbb Rainer Bonhof, a Borussia Mönchengladbach alelnöke szólalt meg az ügyben: "Itt tartjuk a játékost." Nem sokáig.

Sinan Kurt a Bildnek szólalt meg: "A döntésemet a Bayern mellett hoztam meg, ezen nem is fogok változtatni, emellett maradok!"

Kurt jelenleg a Borussia U23-as csapatában készül az új szezonra: "Max Eberl menedzsernek mindig őszintén elmondtam, mik a céljaim."

Az átigazolásnak augusztus 31-ig le kell zárulnia, különben a játékos a következő évben is marad a 'Gladbach játékosa. "Megvagyok győződve róla, hogy még az átigazolási szezon előtt klappolni fog a dolog."

Kurt rózsásnak látja a jövőjét a Bayernben: "Érvényesülni akarok ott. Ha nem hinnék benne, nem is tenném meg ezt a lépést."

A játékos ügynöke korábban elmondta, a játékos mindenképp a Bayernben folytatja pályafutását, ha idén nem, jövőre ingyen érkezik a rekordbajnokhoz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr876613415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása