A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Guardiola: "Elégedett vagyok."

2014/08/17. - írta: BMM

Pep Guardiola: "Gratulálok a csapatomnak a komoly teljesítményükért, de Mario Götze góljáig a Münster jobb volt nálunk. A gólt követően feljavultunk és a második félidőben már sokkal jobban teljesítettünk. Ezért elégedett vagyok, de az jól látszik, hogy még időre van szükségünk."

Philipp Lahm: "Feltétlenül tovább akartunk jutni. Természetesen még nem vagyunk száz százalékon, de az embernek meccsre van szüksége, hogy elérje azt."

Mario Götze: "Viszonylag elégedettek lehetünk. Fontos volt, hogy gyorsan lőjünk egy gólt. Ma csak az volt a fontos, hogy továbbjussunk a következő körbe. Jó szintet képviselünk, de tudjuk, hogy párunknak még dolgoznunk kell a kondíciónkon."

Dante: "Egész jól csináltuk. Világos, hogy mindig van miben fejlődni, de nagyon boldogok vagyunk a teljesítményünk miatt."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr366612095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása