A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Pletyka: Bayern egy angol tehetség iránt érdeklődik

2014/09/20. - írta: BMM

A középső középpályást hazájában az új Gerrardként emlegetik.

hi-res-459977947-dele-alli-of-milton-keynes-dons-in-action-during-the_crop_exact.jpg

Az angol Telegraph beszámolója szerint az egyik legnagyobb angol reménységnek számító Dele Alli a Liverpool mellett a Bayern München kívánságlistáján is szerepel. A 18 éves középpályást 2017-ig érvényes szerződés köti a Manchester Unitedet az idény során 4:0-ra legyőző Milton Keynes Dons együtteséhez. Azon a mérkőzésen a Bayern München megfigyelői is a helyszínen tekintették meg a fiatal játékos teljesítményét, de azóta több alkalommal is szemrevételezték Alli játékát.

Az U16, U17 és U19-es válogatott Alli 2 milliós piaci értékkel az angol harmadosztály legértékesebb játékosa, de a Telegraph szerint a jelenlegi klubja 5 millió euróért lenne hajlandó megválni érte. A tehetség az idénybeli 9 mérkőzésén három gólt szerzett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr476714391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása