A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Badstuber ismét kidőlt - "Nem adom fel!"

2014/09/14. - írta: BMM

Holger Badstuber a tegnapi mérkőzésen az előzetes hírekkel ellentétben mégis súlyosabb sérülést, combizomszakadást szenvedett - erősítette meg az fcbayern.de a vasárnapi diagnózist követően. 

badstub.jpg

A hosszú sérüléséből visszatérő játékost műteni kell, amely ezúttal is egy hosszabb kihagyást fog eredményezni. A Bayern saját nevelése a Bayern hivatalos oldalának nyilatkozott:

"Ebben a pillanatban természetesen nagyon csalódott vagyok, de most már tudom, hogy kell kezelni egy ilyen helyzetet. Nem kell aggódnotok! Visszatérek és ott folytatom, ahova a hosszú sérülésemet követően már visszaküzdöttem magam. Nem adom fel!"

Badstuber két keresztszalag-szakadást követően a kezdőcsapatba tért vissza és kifejezetten jó teljesítménnyel rukkolt elő. Pep Guardiolának a pletykák szerint legalább 3 hónapig ismét nélkülöznie kell a játékost.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr796697209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása