A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Shaqiri: Több játékpercet szeretnék

2014/09/10. - írta: BMM

A svájci játékos a Sport Bildnek nyilatkozott.

shaqi.jpg

"El kell fogadnom a klub döntését" - fejezte ki véleményét Xherdan Shaqiri, akit a nyári átigazolási szezonban olyan klubok igazoltak le volna, mint a Liverpool, a Juventus, az Atletico Madrid vagy a Roma. A Bayern ennek ellenére nem kívánta eladni játékosát. Több médium értesülése szerint a német klub egy megfelelő ajánlat esetén megvált volna a 22 éves szélsőtől. Di Marzio szerint a Juventusba való átigazolási azért hiúsult meg, mert az olaszok nem voltak hajlandóak a szintén svájci Stephan Lichsteiner játékjogát belevonni az üzletbe. 

Matthias Sammer a nyár folyamán többször elmondta, Shaqiri a jövő egyik fontos játékosa a Bayernnél - aki ennek viszont nem felhőtlenül örült, Twitter profilján válaszolt: "A jelenben élek, és nem a jövőben."

Shaqiri az eddigi két bajnokin összesen 119 percet, a Német kupában 55 percet, a Dortmund elleni Szuperkupa döntőben 90 percet játszott. Jelenlegi helyzetéhez ennyit fűzött hozzá: "Nem könnyű meggyőzőnek lenni, ha valaki a padról érkezik és csak keveset játszik. Több játékpercet szeretnék."

A játékos testvére és egyben ügynöke is megszólalt: "Azt a jelet kaptuk, hogy a klub épít Xherdanra. Ha a Bayern úgy látja, hogy a játékos nem kapja meg az elegendő játéklehetőséget, megoldást fogunk találni. Így volt ez más játékosoknál is."

Shaqiri pár napja megerősítette a Liverpool nyáron tett ajánlatát. 

Címkék: xherdan shaqiri
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr716685671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása