A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Sinan Kurt a Bayern játékosa!

2014/08/31. - írta: BMM

Befejeződött a Bayern München és a Borussia Mönchengladbach közötti kötélhúzás a fiatal tehetségért folytatott harcban.

sk.jpg

Az Express információi szerint a két klub vasárnap reggel megegyezett a szélső átigazolási díjáról, amelynek értelmében a 18 éves Sinan Kurt 2,5 millió euróért a Bayern Münchenbe igazolt. Az új Reusként emlegetett német utánpótlás válogatott négy éves szerződést írt alá a Säbener Strassén, a Bayern állítólag hétfőn ad hivatalos tájékoztatást a játékos megszerzéséről.

Sinan Kurt viszont megerősítette a klubváltást: "Megkönnyebbültem, hogy a klubok megtudtak egyezni és örülök az új feladatnak Münchenben. " A Bayern május óta próbált egyezségre jutni a makacs Gladbachi vezetőséggel a játékos leigazolásáról, erről és a ügy legfrissebb történéseiről itt a BMM-en folyamatos tájékoztatást olvashattatok.

Szerk: A két klub már vasárnap délután megerősítette a megegyezést, így a hír teljesen hivatalos:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr106652203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása