A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

UEFA Youth League: A Bayern kerete

2014/09/11. - írta: BMM

A Bajnokok Ligájával párhuzamosan idén is megrendezésre kerül a résztvevő csapatok utánpótlásának részvételével az UEFA Youth League sorozat.

uefa-youth-league1.jpg

A Bayern München tavaly csak harmadikként végzett a csoportjában a Manchester City és a CSZKA Moszkva mögött, idén szintén ők valamint az AS Roma utánpótláscsapata lesz az ellenfél. A pályára lépőkre vonatkozó kritérium az 1996 január 1-je utáni születési dátum.

Kapus: David Hundertmark

Védők: Philipp Walter, Nicola Della Schiava, Yannick Günzel, Alexander Gschwend, Lukas Ramser

Középpályások: Ivica Simic, Felix Pohl, Gianluca Gaudino, Daniel Hägler, Marco Hingerl, Lucas-Julian Scholl, Marco Pfab, Valentin Micheli, Marcel Leib, Bastian Grahovac

Támadók: Michael Eberwein, Milos Pantovic, Dominik Martinovic, Kevin Nsimba, Michael Strein, Marco Zupur, Michael Molata

Edző: Heiko Vogel

Érdekesség, hogy a Bayern új érkezője, a '96 júliusi születésű Sinan Kurt nem tagja a Youth League keretnek - ezzel ellentétben ott van a profik BL keretében.

Az első mérkőzés a profik pályára lépésének napján, 17-én szerda délután 14:30-kor kerül megrendezésre a Manchester City fiataljai ellen.

Címkék: youth league
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr626689261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása