A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

A Bayern egy iskolának ajándékozta az Aréna székeit

2014/09/05. - írta: BMM

A macedón Dollogozhda város iskolája ministadiont épített a diákjai számára. Valószínűleg nem gondolták, hogy a világ egyik legnagyobb klubjának és stadionjának egykori ülőhelyei is a létesítmény részét fogják képezni.

utána2.jpg

Pedig ez történt. A Bayern München idén nyáron felújította a stadion déli részét, a fix ülőhelyeket kicserélték olyan alkalmatosságokra, amelyeket rugalmasan lehet ülő vagy állóhellyé képezni. A Bayern München nemzetközi szurkolói szervezete ezt kihasználva levelet írt a klubnak, hogy ajándékozzanak oda 100 feleslegessé vált széket az iskolának. A Bayern természetesen eleget tett a kérésnek sőt, 255 Magyarországon legyártott ülőhelyet adományozott az új stadionba. 

Címkék: mia san mia
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr416673233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása