A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Kilenc Bayern játékos válogatott mérkőzésen

2014/09/01. - írta: BMM

Hét héttel a brazíliai VB döntőt követően megkezdődnek a nemzeti válogatottak számára az első felkészülési és EB selejtező mérkőzések. Íme az érintett Bayern játékosok programjai:

Euro2016_IMA_230214.variant640x360.jpg

Joachim Löw négy Bayern játékost hívott be az argentinok elleni "VB döntő visszavágóra", amely Düsseldorfban kerül megrendezésre. A meccset már a brazíliai világesemény előtt lefixálták a felek. Manuel Neuer, Jerome Boateng, Thomas Müller és a mindent eldöntő gólszerző Mario Götze szerdán 18 órakor a gauchok ellen, négy nappal később szeptember 7-én Skócia ellen léphet pályára. Utóbbi mérkőzés már a 2016-os EB selejtező részét fogja alkotni.

Robert Lewandowski jövő vasárnap szintén EB selejtezőn vesz részt Lengyelország válogatottjában, az ellenfél Gibraltár lesz. Egy nappal később David Alaba Ausztria válogatottjában Svédország, Xherdan Shaqiri a svájci nemzeti tizenegyben Anglia ellen léphet pályára.

Pierre-Emile Hojbjerg már a felnőtt dán válogatott tagjaként szerdán Törökország ellen felkészülési mérkőzést, négy nappal később Örményország ellen EB selejtezőt játszhat. Claudio Pizarro csütörtökön Dubaiban iraki válogatott ellen, majd öt napra rá Katarban játszik tesztmeccset a 2022-es VB rendező ellen.

Arjen Robben kisebb sérülése miatt nem utazik a holland válogatottal, de Jerome Boateng játéka is erősen kérdéses. Franck Ribéry, Philipp Lahm és Xabi Alonso korábban már lemondták a nemzeti csapatban való szereplést. Mehdi Benatia jelenlegi fizikai állapota miatt nem lett behívva a marokkói válogatottba.

Címkék: válogatott
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr76656399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása