A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Robben: "Mindent köszönök a Bayernnek."

2014/08/27. - írta: BMM

Arjen Robben öt évvel ezelőtt csatlakozott a Bayern Münchenhez, állítása szerint ez volt karrierje legjobb lépése.

873417764-arjen-robben-F6CInbDef.jpg

Vajon a pályafutását is Münchenben kívánja befejezni? "Ez egy egész egyszerű és világos igen! Tovább nem kell magyaráznom." - nyilatkozta a 30 éves világklasszis a Münchener Merkurnak.

"Szép időszakom volt a Chelsea és a Real Madrid csapatánál is, de az abszolút csúcsot itt értem el. Mindent meg kell köszönnöm az FC Bayernnek. Ez egy tökéletes lépés volt a komplett karrierem számára."

Robben nem gondolkodik a váltáson. "Még három évig szerződés köt ide, és mindaddig, amíg minden jól működik, megyek tovább. Szép cél lenne ennél a nagy klubnál befejezni, ez nem mindenki számára lehetséges. Hova máshova kellene mennem?"

Az új szezon céljaként a BL serleget tűzte ki a csapattal. "A célunk mindig a címek. Nem arrogancia, olyan keretünk van, amely képes megnyerni ezt a sorozatot és ez elől az igény elől nem futunk el."

A következő világbajnokságon is ott lesz az idein remeklő Robben? "Négy év múlva 34 leszek, egy világbajnokság még lehetséges, a címet még nem nyertem meg. De addig van egy Európa bajnokság is."

Címkék: arjen robben
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr146640621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása