A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Benatia hamarosan érkezik

2014/08/26. - írta: BMM

Di Marzio és a Bild szerint is közel a legvégső megállapodás.

benaaa.jpg

Gianluca di Marzio szerint tegnap este jelentős előrelépés történt a két klub közötti tárgyalások során. A klubok az utolsó részleteket tárgyalták, miszerint mely csapatnak kell 5%-os szolidaritási összeget fizetnie a játékos korábbi klubjainak. Benatia közel Münchenhez, a Roma már megtalálta a játékos utódját a görög Manolas személyében. A felek mindenben megegyeztek. Benatia hamarosan távozik, a görög pedig érkezik az olasz klubhoz.

A Bild információi szerint Pep Guardiola a Bayern vezetőkkel való megbeszélések során egyenes beszéddel közölte, mennyire fontos lenne legalább egy játékost leigazolni. Mehdi Benatia, az AS Roma belsővédője a Bayern mesterének kívánsága a sérült Martínez pótlásaként. A német lap információi szerint tegnap este megegyezés született a játékos ügyében, mostantól felgyorsulhatnak az események.

Benatia a tegnapi nap során egyéni edzésen vett részt, ma pedig könnyen lehet, hogy eljön a várva várt hivatalos megerősítés is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr906636197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása