A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Sport1, Sport Bild: Benatia a Bayern játékosa lesz

2014/08/17. - írta: BMM

Egyre több pletyka lát napvilágot a Bayern potenciális célszemélyeiről. Ezúttal Benatia került napirendre.

benatia.jpg

A Bayern átigazolási híreiben kevésbé jártas Sport1 szerint Michael Reschke, a Bayern technikai sportigazgatója, valamint átigazolásokért felelős egyik legfőbb embere jelenleg Rómában tartózkodik, hogy tárgyaljon Mehdi Benatia ügyében az AS Roma csapatával. 

A marokkói belsővédő korábban már napirenden volt a csapatnál, ám az olaszok által kért magas átigazolási összeg miatt végül kihűlt a Bayern érdeklődése. Javi Martínez nemrég elszenvedett súlyos sérülésével azonban ismét felmelegedtek a belsővédőkkel, így a Benatiaval kapcsolatos pletykák is. 

Thomas Helmer a Sport1 műsorában elmondta, már szinte biztos a 27 éves játékos érkezése, valamint a Sport Bild is beszámolt, hogy a játékos 30 millió euró körüli összegért hamarosan a Bayern játékosa lesz!

Íme egy 27 perces összeállítás a játékos tavalyi legjobb mozdulatairól:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr76610857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása