A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Sammer: Nem akarunk elmozdulni az élről

2014/09/26. - írta: BMM

Az angol hetek miatt Pep Guardiola rotálásra került., ezúttal Matthias Sammer állt az újságírók rendelkezésére a Köln elleni mérkőzést megelőzően.

ms.jpg

A hétvégi ellenfélről: A Köln komplikációt okozhat. Hátul nagyon összetettek, a Hannover ellen is elkerülhették volna a gólt. Nehéz feladat vár ránk. A kölniek fellépését és ahogy a játékstílusukat prezentálják, nem mindig lehetett ezzel a klubbal összeköttetésbe hozni, Stöger edző és Schmadtke menedzser nagyon zártak. Egy biztos: Egy normális teljesítmény Kölnben nem lesz elegendő. Kiváló teljesítményre van szükségünk, mert nagyon agresszívan védekeznek. A stadion teltházas, a szurkolók elsősorban énekléssel fognak nagy érzelmeket kiváltani.

A jelenlegi szituációról: Szívesen birtokolnánk négy ponttal többet, ez lehetséges is lett volna. Meg kell próbálnunk a mérkőzéseken belül állandóságot tanúsítani, ennek ellenére mindennel, a sérülésekkel és a kevés felkészüléssel együtt egy valóban jó teljesítményt mutattunk, amivel az élen állunk.

A listavezetésről: Személy szerint az az érzésem, hogy minden más kellemetlen lenne. Jó érzés az első helyen lenni, nem akarunk elmozdulni innen. Ez a mi logikánk. A beszéd előtt jön a teljesítmény.

Rotációról: A nem rotálás közel jár az őrültséghez, ezt világosan kimondhatjuk. Látni kell az összefüggéseket a naptárban, a VB, az elmúlt szezon tekintetében. Nem lehet a játékosokat mint egy citromot kifacsarni. Az egészet nagyon nagyon sok tapintatossággal kell kezelni. Egy biztos: Tíz játékossal nem lehetsz német bajnok, minden egyes személyre szükségünk van.

A személyi szituációról: Pep Xherdan Shaqirit elküldte melegíteni a Paderborn ellen, de nem hozta be őt, azért mert taktikailag át kellett szerveznie a csapatot. Erre azt kell mondanom, minden játékosra szükségünk van, ez az FC Bayern München. Az is lehet, hogy Xherdan a Köln ellen már játszik és neki kell lőnie a mindent eldöntő gólt. 

A csütörtöki szabadnapról: A tegnapi napot regenerálódásra használtuk fel, van pár fáradt játékosunk. Jerome Boatengnél izomproblémák jelentkeztek, csakúgy mint Mehdi Benatiánál, de nem tudom megmondani, hogy ma edzenek-e. Azt kívánom, hogy mindketten álljanak rendelkezésünkre középen.

A saját szerződéshosszabbításáról: Beszélünk egymással, de még nem konkrétan. Viszonylag a szezon korai szakaszában járunk, vannak más témáink is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr56734087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása