A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

EB 2020 döntő: München esélyes a rendezésre

2014/09/10. - írta: BMM

Köztudott, hogy a 2020-es Európa bajnokságot nem egy konkrét országban, hanem különböző európai nagyvárosokban fogják megrendezni.

NewBild.jpg

Kerek egy héttel a rendező városok kihirdetése előtt az UEFA nagyon jó osztályzatokkal illette München pályázatát. Az Európai Szövetség a szerdai nyílt értékelő jelentésében a bajor főváros mindenekelőtt a stadion és München Európában elfoglalt központi elhelyezkedése miatt kapott pozitív visszajelzéseket. A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) Münchennel három csoportmérkőzést és egy elődöntőt vagy a döntőt kívánja megpályázni. A döntést szeptember 19-én hozzák nyilvánosságra.

Pletykák szerint a DFB és München hajlandó lenne az angolok kedvéért lemondani a 2020-es EB döntőről, ez esetben a londoni Wembley adna otthont a finálénak. Az angolok ezért cserébe maximális támogatást nyújtanának Németország számára a 2024-es kiírás megrendezéséért. 

Címkék: eb allianz arena
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr906686579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása