A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Hivatalos: Xabi Alonso is érkezik

2014/08/28. - írta: BMM

Mehdi Benatia leigazolását követően új játékos érkezik a Bayern Münchenbe. A német rekordbajnok Xabi Alonsoval, egy 32 éves világ- és európa bajnok játékossal egyezett meg egy átigazolásról. Erről Jan-Christian Dreesen a Bayern igazgatóhelyettese beszélt a marokkói játékos sajtótájékoztatóján.

28a3dd7d47961664cfd02deeab9b8327.png

"Igaz, hogy a Real Madriddal barátságos hangulatú és végleges megbeszéléseket folytatunk, remélhetőleg az elkövetkezendő egy-két nap folyamán megtaláljuk az egyezséget." Xabi Alonso a nap folyamán Münchenbe érkezik, hogy abszolválja az orvosi vizsgálatokat. Dreesen hangsúlyozta, nem kölcsönszerződésről van szó, hanem egy átigazolásról.

Matthias Sammer: "Kizárólag sportszakmai döntés született, hogy azonnal a segítségünkre legyen és növelje a kvalitásainkat. Alonso még legalább két évet magas szinten tud játszani. "

Xabi Alonso tegnap mondta le a spanyol válogatottságot, sajtóhírek szerint 10-15 millió eurós átigazolási díjban fognak megállapodni a játékost érintő klubok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr306644573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása