A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Halálcsoportban a Bayern

2014/08/28. - írta: BMM

Az UEFA elkészítette a 2014/2015-ös Bajnokok Ligája csoportkörének beosztását. A Bayernnek ismerős ellenfelek jutottak.

halálcs.jpg

Manchester City, CSZKA Moszkva, AS Roma. Ezek az ellenfelek jutottak a Bayern ellenfeleként az E csoportban, a közvélemény szerint ez a négyes alkotja az idei halálcsoportot.

Rummenigge: "Nehéz, de érdekes csoport. A kezdetektől koncentráltnak kell lennünk, hogy elérjük a nyolcaddöntőt."

Sammer: "Normális esetben legalább egy, talán két könnyebb ellenfél jut a csoportkörben, de jelenleg nem beszélhetünk erről. A csoport nagyon nehéz, de ez a megfelelő kihívás számunkra. "

A Bayern újdonsült érkezője Mehdi Benatia egykori csapata, a Roma ellen léphet pályára. A Bayern legutóbb a 2010/2011-es szezonban találkozott össze a fővárosiakkal, akkor egy otthoni 2-0-ás győzelmet és egy idegenbeli 3-2-es vereséget meccseltünk a farkasok ellen.

Benatia: "Teljesen boldog vagyok a sorsolás miatt. Nagyon szerettem volna, hogy összekerüljünk a Romával, és újra lássam a családomat. Csodálatos mérkőzések lesznek."

A jelenlegi angol bajnok Manchester Cityvel valamint a CSZKA Moszkvával az elmúlt szezonban is egy csoportba került a Bayern. Akkor egy idegenben elért 3-1-et valamint egy hazai pályán 3-2-re elbukott mérkőzést jegyezhetünk fel a City ellen. Az oroszokat 3-0-ra és 3-1-re sikerült legyőznünk.

A mérkőzések időpontjai:

09.17. Bayern - City
09.30. CSZKA - Bayern
10.21. Roma - Bayern
11.05. Bayern - Roma
11.25. City - Bayern
12.10. Bayern - CSZKA

A teljes beosztás: 

halál.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr166646383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása