A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Benatia 2019-ig aláírt, az 5-ös mezszám az övé

2014/08/27. - írta: BMM

A Bayern tegnap hivatalosan jelentette be Benatia szerződtetését, aki a mai nap folyamán Münchenbe érkezett, hogy aláírja ötéves kontraktusát.

Mehdi Benatia a Bayern München játékosa! A marokkói válogatott kapitánya 2019-ig szóló szerződést írt alá a német rekordbajnoknál 19:45 perckor.

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ez egy hatalmas öröm számomra." - nyilatkozta a 27 éves játékos, aki az elmúlt szezonban az AS Roma csapatával második lett az olasz bajnokságban. "Ez egy nagy alkalom számomra, most már a világ egyik legnagyobb klubjánál játszom." Benatia az 5-ös számú mezben fog szerepelni.

Matthias Sammer: "Nagyon boldog vagyok, hogy Mehdi mellettünk döndött. Le vagyunk nyűgözve tőle. Ő egy robosztus, párharcban erős védőjátékos, aki jól építi fel a támadásokat is. Ő minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek feljogosítják arra, hogy a Bayernben játsszon."

"Ha egy játékos ajánlatot kap a Bayerntől, tulajdonképpen nem mondhat nemet." - így Benatia az fcb.tv-nek, aki Franck Ribéryvel is megejtett egy telefonbeszélgetést: "Örülök, hogy újra egy csapatban játszhatok vele. De még nagyon sok nagy bajnok van itt a Bayernnél." Ribéry és Benatia a Marseille együttesében voltak egymás csapattársai.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr676642085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása