A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Lehetséges védőjelöltek I.

2014/08/16. - írta: BMM

Ahogyan arra számítani lehetett, Javi Martínez hosszútávú kidőlésével megnövekedtek a Bayernnel kapcsolatos belsővédőkről szóló pletykák.

manolas.jpg

Kezdjük a Bild neveivel. A lap csak említés szintjén ír Diego Godin és Raphael Varane nevéről, a francia állításuk szerint legalább 25 millió euróba kerülne. Azt már elfelejtették hozzátenni, hogy a játékosnak 200 millió eurós kivásárlási záradék van a szerződésébe lefektetve, így nem valószínű, hogy a Real egyáltalán elengedné a tehetséget. Godin kivárlási ára 36 millió euró.

Az olasz Itasportpress szerint a Bayern célkeresztjében a Fiorentina 23 éves montenegrói belsővédője Stefan Savic áll, aki iránt korábban is érdeklődtünk. A két klub között jó a kapcsolat, a játékos ára 13 millió euró körül mozoghat. Nem elképzelhetetlen.

A nem túl mérvadó Daily Star említés szintjén arról ír, hogy a görög Kostas Manolasért (a képen) futott versenybe az Arsenal mellé a Manchester United és a Bayern München is beszállt. Korábban róla is voltak pletykák, ezért van némi realitása az angolok által lehozott hírnek.

Egy korábbi cikkben Alex Song esetleges érkezése is téma volt. A katalán Sport szerint azonban ő a Galatasaray vagy a Liverpool csapatához igazol. Meglátjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr756608295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása