A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Bild: Három védő a Bayern listáján

2014/08/16. - írta: BMM

Javi Martínez váratlan sérülése hirtelen cselekvésre kényszerítette a Bayern igazolni már nem tervező vezetőségét. 

reschke.jpg

Michael Reschke a Bayern új technikai igazgatója, valamint a megfigyelésért, utánpótlásért valamint az átigazolásokért és azok lebonyolításáért felelős embere tegnap 13:20 perckor elhagyta a Bayern főhadiszállását, a Säbener Strassét, majd egyenesen a müncheni repülőtérre indult, hogy a keresztszalag-szakadást szenvedett Martínez utódját megszerezze - számolt be a Bild.

A nívós német lap három nevet említ, akik ott vannak a Bayern listáján:

  • Mehdi Benatia | Az AS Roma 27 éves játékosa. A lap szerint vele kapcsolatban az a probléma, hogy a Chelsea együttesével már előrehaladott tárgyalásokat folytat. Egyes hírek szerint azonban nincs kapcsolat a felek között - sőt, Benatia többször is elmondta, nem távozik a fővárosiaktól.
  • Stefan Savic | A Fiorentina 23 éves belsővédője 13 millió euró körüli összegért mozdítható.
  • Daniel Agger | A Liverpool 29 éves mellőzött, de tapasztalt belsővédője. A Bild szerint nem ő a Bayern legfőbb kívánsága.

Reschke a Bildnek is nyilatkozott: Még semmit sem teljesítettem. Azt kívánom, hogy 2-3 éven belül a Bayern alkalmazottai, a játékosok és a szurkolók azt mondják, jó döntés volt engem megszerezni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr356608349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása