A Bayern München Magyarország FB oldal rajongói hírblogja

Sammer: Készen állok hosszabbítani

2014/09/16. - írta: BMM

A Bayern München sportigazgatója Matthias Sammer még sokáig a klub kötelékébe akar tartozni. A 47 éves egykori aranylabdás védő szerződése év végén jár le, most a nyilvánosság előtt is jelezte, készen áll a tárgyalásokra.

sammerr.jpg

"Készen állok. Ha a Bayern azt szeretné, hogy sokáig ebben a pozícióban maradjak, akkor szívesen maradok." A lehetséges hosszabbításról már régóta cikkeznek a német lapok, de konkrétum és tárgyalás egyelőre még nem született. Mikor lesz? "Valamikor egy nyugodt pillanatban megbeszéljük a klubbal." 

 

"Úgy vettem észre, hogy érzelmileg egyre inkább kötődök a klubhoz" - nyilatkozta Sammer, aki elégedett a klubnál betöltött háttérmunkára: "Csendben kell dolgoznom."

A sportigazgató a Bayern legendáját és előző elnökét szívesen látná újra a klubnál, ha letölti börtönbüntetését: "Uli Hoeneß egy rövid időre kimenőt tart. Ha egy ekkora személyiségnek egy ilyen nehéz idő után az az érzése, hogy még nem végzett itt, minden ajtó nyitva áll előtte. Megpróbáljuk tovább vinni azt, amit Uli a szellemiségével itt átélt. Ő és az ő szellemisége mindig jelen van nálunk. Gyakran gondolkodom, egyes szituációkban ő mit cselekedne."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmmhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr656703537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása